Tips till nybörjare

Om du är nybörjare och spelar för första gången på ett nätkasino finns det en del saker som kan vara bra att tänka på och i detta inlägg vänder jag mig till just nybörjarna.

Tips och råd till dig som är nybörjare

  1. Så där precis i början när du börjar spela kan det vara bra att inte ta det för allvarligt och direkt gå in för att vinna pengar. Det tar tid att lära sig ett spel och att komma in i allt nytt så att ta det lugnt i början är ett av mina bästa tips. Se det som en lek och spela mer för nöjets skull så här precis i början, och använd dig utav de olika bonusarna som erbjuds t.ex free spins.
  2. Tänk på pengarna – När man sätter in pengar så här på internet kan det bli ganska enkelt att tro att man inte spelar för riktiga pengar och då är det betydligt lättare att göra av med er pengar än man har tänkt.
  3.  I början när man spelar är det också ganska lätt att dras med i alla intressanta och roliga spel som finns vilket kan göra att din insats tar slut betydligt fortare än du har tänkt sig. Ha detta i åtanke när du spelar och se till att hushålla med dina pengar.
  4. Ha en spelbudget – att ha en spelbudget för veckan eller månaden gör att du enklare har koll på din spelekonomi.

Begränsa ditt spelande
Som med allt annat så är det alltid bra med rutiner och likaså med begränsningar. Detta tycker jag kan vara bra att tänka på även när man spelar och då i synnerhet när det är många som kanske inte har samma känsla att det spelar för ”riktiga” pengar när man spelar på internet.

Vi har inte alla samma karaktär och alla kanske inte kan sluta spela i tid och så vidare. Därför tycker jag att det kan vara bra att själv sätta begränsningar och regler innan man börjar spela.

Här kommer några av de regler som jag har satt upp för mig själv.

  • Spela max två gånger i veckan
  • Spela aldrig tills pengarna tar slut
  • Sätt upp en maxsumma som du får göra av med per månad